Som annonsør har du en rekke muligheter:

Nyhetsbrev: Vårt nyhetsbrev sendes til mer enn 15.000 mottakerer. Her er det mulighet for å bli profilert gjennom annonse og konkurranser
Annonse i magasin
: Her kan du få en unik plassering i ett eller flere av våre magasiner, i tillegg er det også mulighet for shopping-guide annonser.
Innstikk i magasinene - Med ett innstikk har du muligheten til å få budskapet ditt sendt ut som en flyer til alle abonnenter og i alle løssalgsmagasiner.
Les mer om mulighetene og prisene i aktuelle mediainformasjonene.

 

Kontakt
Tone Irén Anvedsen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

KNIT_0413_DK_01

Samleværdi styrker og forlenger salget

Det ene av Nordens største håndarbeidsmagasiner favner umiddelbart bredt, da magasinet henvender seg til kvinner som elsker å strikke til hele familien. Fokuset på alle de populære og inspirerende oppskriftene resulterer i at 90,5 % av abonnentene tar vare på bladet.

Last ned media-informatsjon på dansk

 

 

KSDK_0113

Inspirerer 44.000 kreative damer i Norden

Nå er det er mer moderne å strikke enn det har vært på lenge. Kreativ Strik har eksistert i mange år og er Danmarks helt unike og eksklusive strikkemagasin både for nybegynnere og mer erfarne. Magasinet utkommer både i Danmark og i Sverige – hver utgivelse som et temanummer 6 ganger årlig.

Last ned media-informasjion på dansk

AOH_0813_DK_SEW_Page_01_AN.jpg

Fang de moteinteresserte allerede i dag

Det andre av Nordens største håndarbeidsmagasiner fanger moderne tendenser fra den internasjonale moteverdenen, og inspirerer kvinner i alle aldre og størrelser. Flott design til hverdag og fest, litt spennende til barna og ideer til innredningen.

Last ned media-informatsjon på dansk

Page_001_BS_0713_DK.jpg

Få de kresne og stilbevisste kvinner i tale

Burda er verdens største og ældste sy- og modemagasin. Udgivet i 90 lande på 17 sprog, bliver det på verdensplan til knap 2 millioner eksemplarer. Magasinet indeholder mode, kosmetik, tilbehør, velvære og indretning - og er kendt for snitmønstre i høj kvalitet.

Last ned media-informatsjon på dansk